Over ons

IMMO Thys creëert prachtige woonconcepten op unieke locaties. Onze uitstekende reputatie, stevige financiële draagkracht en jarenlange expertise zorgen ervoor dat we net dat stapje verder gaan in het waarmaken van uw woondromen. Een gedreven team van professionals, met oog voor finesse en puur vakmanschap.

Creating WOW places

IMMO Thys is een joint venture van Thys Bouwprojecten, ILD NV en Jan Verbrugge, managing partner van SDM-Valorum NV. Kortom: een samensmelting van technische expertise van diverse traditionele bouwondernemingen die al bijna vijftig jaar bouwen voor zowel projectontwikkelaars, bouwheren als eigen promotie.

Brede expertise

Onze groep heeft specialisten in huis voor élk onderdeel. De bouwgroep bestaat uit een traditioneel ‘sleutel op de deur’ woningbouwbedrijf, een ruwbouwbedrijf, een massief houtconstructiebedrijf en twee algemene bouwbedrijven. Verder is er ook een eigen ontwerp & 3D-tekenafdeling, een afwerkingsbedrijf met eigen schrijnwerkerij en een interieurafdeling. Het totale plaatje dus. Wij bewijzen dat 1 + 1 = 3. Als krachtig team wisselen we continu knowhow en informatie uit. Daardoor blijven we op topsnelheid en bouwen we steeds volgens de nieuwste technieken en methodes.

Vernieuwend & duurzaam

CLT, een bouwmethode die we vaak gebruiken, is een mooi voorbeeld daarvan. CLT, voluit Cross Laminated Timber, is een vooruitstrevende manier van bouwen die het bouwproces aanzienlijk versnelt en bovendien erg milieu- en energiebewust is.

Sterke financiële daadkracht

IMMO Thys is financieel sterk en heeft uitzonderlijk goede relaties met banken en marktspelers. Hierdoor zijn wij in staat om vandaag en in de toekomst het verschil te maken.

Om onze financiële slagkracht nog verder te versterken lanceerden we een obligatie-uitgifte. In het eerste kwartaal van 2016 werd de obligatie THY21 genoteerd op Alternext. WOW-vertegenwoordigers Dirk Thys, Jan Verbrugge, Bart Verhavert en Frank Reekmans werden op 9 maart 2016 uitgenodigd om de beurs in Brussel te openen.